Джоли спи на 67 хиляди долара  

Posted by: Ҝ • ﮒ ! in

От няколко дни холивудската звезда Анджелина Джоли сънува шведски коне, след като си купи матрак, изработен ръчно и с косми от гривата на расови коне, производство на шведската фирма "Хестенс" (на шведски хест означава кон). За тази луксозна "глезотия" актрисата е платила ни повече, ни по-малто 400 000 шведски крони, т.е. 67 000 долара. Преди две седмици тя отишла лично във фабриката на "Хестенс" в градчето Чопинг. Анджелина очевидно е съгласна с принципа, че по-скъпата стока е по-качествена и трайна, и след щателен оглед на продукцията избрала най-скъпия матрак.
Добрата новина около нея обаче е, че ще се върне на работа през февруари 2009 г., само седем месеца след като роди близнаците си, съобщи Фимейл фърст. Актрисата се появи в общество за първи път след раждането на премиерата на новия си филм "Chageling" в началото на октомври. Пред британското сп. "Хелоу" тя разказва, че с нетърпение очаква да се върне на снимачната площадка. "Възнамерявам да се върна на работа през февруари догодина. Има един проект, който в момента разглеждам. Той ще започне в края на февруари. Не съм работила от година и в къщи много обсъждахме дали трябва да се върна на работа", каза Анджелина Джоли. Брад Пит одобрява нейните планове.

This entry was posted on четвъртък, октомври 16, 2008 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Абонамент за: Коментари за публикацията (Atom) .

0 коментара

Публикуване на коментар