Джони е най-секси мъж на земята  

Posted by: Kos! in

Да видим дали ще познаете кой е най-най-най-сексапилният мъж на света. Нека ви подскажем. Той е актьор, на 45 години, сред порасналите си почитателки е известен предимно като Дон Жуан, а сред по-малките като вечно пиян и много забавен пират. Да, да, разбира се, че това е най-любимият от любимите ни – Джони Деп. Читателките на британския Космополитън не си подвоумиха в избора си на мъж, замайващ главата и разтапящ сърцата. Деп успя да задмине по брой гласове както прошарения сeксимвол – Джордж Клуни (47г.), така и синеокия сладур Джейк Гиленхал (27г.). Интересното в класацията се оказва възрастовата граница на участниците. В почетната десетка на най-харесваните мъже в света има само трима под 30-те - Гиленхал, Джъстин Тимбърлейк (27г.) и Джеймс Макой (29г.). Най-възрастният хубостник е Пиърс Броснан, който наскоро чукна 55г. Това при всички случаи означава, че колкото по-зрели стават любимите ни момчета, толкова по-секси изглеждат те. Не се питайте къде са Брад Пит и Дейвид Бекъм. И те успяха да си запазят места в челната подредба – Пит на пето, а Бекъм на девето място. Така де, все още няма кой да ги измести. Е, спокойно можем да въздъхнем. И тази година Джони ще рулира кораба на холивудския секси екипаж, а съвсем скоро ще изплакнем очи и с четвъртия филм от серията „Карибски пирати“, капитан Джак Спароу ще получи хонорар в размер на космическите 40 млн. за участието си в "Карибски пирати 4".
Междувременно Ванеса Паради не възнамерява да притиска приятеля си Джони Деп да се ожени за нея, признава французойката пред британското списание "Ел", цитирана от "Пийпъл". "Аз всъщност съм много по-женена от който и да е друг", казва тя. "Може би един ден ще го направим, обаче не е нещо, без което не бих могла да живея". Запитана дали е успяла да "опитоми" някогашното диво дете, какъвто е Деп, Паради не дава категоричен отговор. "Във всеки случай отношенията ни са естествени и красиви", споделя тя. Деп и Паради живеят във Франция и имат две деца, въпреки че нямат сключен официален брак.

This entry was posted on вторник, октомври 14, 2008 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Абонамент за: Коментари за публикацията (Atom) .

0 коментара

Публикуване на коментар